Sylta rødløk

2 løk

1 dl rødvinseddik

2 dl sukker

3 dl vann

Dette tilbehøret passer perfekt som grilltilbehør, eller til taco, pålegg og på pizza

Den enkleste oppskriften å huske på, er en syltelake som kalles 1-2-3 lake.

Kok til sukkeret er løst opp å ha i det du vil sylte.

Skal du lage syltet rødløk anbefaler jeg rødvinseddik eller bringebæreddik. Skal du sylte blomkål

anbefaler jeg hvitvinseddik.

Kutt ønsket mengde løk i skiver, og ha de i syltelaken når den koker. Kok i 1 min før du skrur av og

setter kasserollen til side. Avkjøl i laken, og bruk på salater, stekte grønnsaker og i supper. Syltet løk

holder seg godt i kjøleskapet, så du kan lage opp litt når du først lager, for så å bruke hele uka.

Forrige
Forrige

Verdens beste røsti-potet

Neste
Neste

Urtedressing med tomat og persille