Ved å handle lokalt støtter du lokale arbeidsplasser, sørger for mindre utslipp og redusert matsvinn.
Vi produserer grønnsaker både på økologisk og konvensjonell måte. Vårt høylandsfe er utegående og grasfora, i tillegg eter de grønnsakene som ikke kan bli menneskemat.
De gode smakene
Med kjærlighet og omtanke for dyrene og jorda, jobber vi for å skape de beste forutsetninger for både kjøttet og grønnsakene vi produserer.
Vi vet at det ekstra arbeidet vi legger inn i å holde jordsmonnet rikt, og dyrene både velfødde og lykkelige, tar vi igjen i økt dyrevelferd og økt smakelighet på våre produkter.
Variert fôr og trim, gir god smak på kjøttet og dyr som har det bra.
Jordsmonnet på Innherred er rikt, i tillegg gir lysforholdene på sommeren og temperaturforholdene saktevoksende grønnsaker som har god smak.
“Våre dyr er grasfora og får i tillegg grønnsaker som ikke kan brukes til menneskemat. I tillegg til redusert matsvinn, gir dette gir høyt innhold av omega 3, mineraler, antioksidanter og sunnere fett i kjøttet.
Høylandsfe er saktevoksende og godlynte dyr, og våre dyr får gå ute og får trim, men samtidig mulighet til å trekke inn. Dette gir stressfritt kjøtt med god marmorering.”
Logoen vår representerer luft, jord, planter og vann.
Dette er elementer som inngår i fotosyntesen, grunnlaget for alt liv.
