Ved å handle lokalt støtter du lokale arbeidsplasser, sørger for mindre utslipp og redusert matsvinn.

Vi produserer grønnsaker både på økologisk og konvensjonell måte. Vårt høylandsfe er utegående og grasfora, i tillegg eter de grønnsakene som ikke kan bli menneskemat.

De gode smakene

Med kjærlighet og omtanke for dyrene og jorda, jobber vi for å skape de beste forutsetninger for både kjøttet og grønnsakene vi produserer.

Vi vet at det ekstra arbeidet vi legger inn i å holde jordsmonnet rikt, og dyrene både velfødde og lykkelige, tar vi igjen i økt dyrevelferd og økt smakelighet på våre produkter.

Variert fôr og trim, gir god smak på kjøttet og dyr som har det bra.

Jordsmonnet på Innherred er rikt, i tillegg gir lysforholdene på sommeren og temperaturforholdene saktevoksende grønnsaker som har god smak.

“Våre dyr er grasfora og får i tillegg grønnsaker som ikke kan brukes til menneskemat. I tillegg til redusert matsvinn, gir dette gir høyt innhold av omega 3, mineraler, antioksidanter og sunnere fett i kjøttet.

Høylandsfe er saktevoksende og godlynte dyr, og våre dyr får gå ute og får trim, men samtidig mulighet til å trekke inn. Dette gir stressfritt kjøtt med god marmorering.”

Logoen vår representerer luft, jord, planter og vann.

Dette er elementer som inngår i fotosyntesen, grunnlaget for alt liv.